Corona Preventie


Bij Media & Design Totaal kunnen wij (bijna) alles maken dat bedrukt, bestickerd of geborduurd kan worden. In onze webshop vind U lang niet alles wat wij aanbieden. Wij maken over het algemeen alles op maat voor de klant, zodat U het product krijgt dat U bestelt met het ontwerp dat U in gedachten had.  Er zit eigenlijk geen grens aan wat wij kunnen leveren en onze prijzen zijn altijd scherp!
Bent U opzoek naar een partij die iets voor U kan maken in uw stijl neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor U.


Mondkapjes

Mondkapjes met tekst en/of logo


Op zoek naar ‘gewoon’ een mondkapje, maar wel eentje die leuk staat en wat langer meegaat? Laat mondkapjes bedrukken met eigen logo of ontwerp een opvallend design. De mondkapjes bedrukken we namelijk niet alleen op de wang, maar op de volledige voorzijde! Zo maak je bedrukte mondkapjes een aanvulling op je outfit. Ga altijd comfortabel en veilig op pad met jouw bedrukte mondkapje. Want met een gebruiksduur van acht uur kun je zorgeloos een hele dag de deur uit. Hierna was je het mondkapje op 60 graden tot wel 25 keer en maken ze eenmalige mondkapjes overbodig. Een stuk duurzamer dus!

 • Wasbaar tot wel 25 keer op 60 graden
 • Materiaal: 100% polyester
 • Maat: Volwassenen.
 • Volledig naar jouw wensen te stylen.
 • Per 25 stuks

LET OP!Onze mondkapjes zijn geen medische mondkapjes en hebben geen CE-keurmerk. Ze bieden daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjes. We raden daarom aan deze mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het reizen in openbaar vervoer.
Voor mondkapjes met opdruk adviseren wij handwas. 

Prijs: vanaf €6.50,- ex 21% btw.

Bestellen via het contactformulier 

 

 

Onbedrukte mondkapjes


Op zoek naar ‘gewoon’ een mondkapje, maar wel eentje die leuk staat en wat langer meegaat? Deze onbedrukte mondkapjes kun je bedrukken met eigen logo of ontwerp een opvallend design.  Zo maak je bedrukte mondkapjes een aanvulling op je outfit. De mondkapjes zijn verstelbaar. Ga altijd comfortabel en veilig op pad met jouw bedrukte mondkapje. Want met een gebruiksduur van acht uur kun je zorgeloos een hele dag de deur uit. Hierna was je het mondkapje op 60 graden tot wel 25 keer en maken ze eenmalige mondkapjes overbodig. Een stuk duurzamer dus!

 • 2-laags
 • Wasbaar op 60 graden
 • Materiaal: 100% katoen
 • Maten: Volwassenen , kids, mannen en vrouwen met een kleiner gezicht.
 • Te koop per stuk

LET OP!Onze mondkapjes zijn geen medische mondkapjes en hebben geen CE-keurmerk. Ze bieden daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjes. We raden daarom aan deze mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het reizen in openbaar vervoer.

Prijs:  €5,- ex 21% btw. per stuk.

Bestellen via het contactformulier 

 


Voorbeelden van gemaakte mondkapjes.

Onbedrukte mondkapjes


Veiligheidsscherm van Plexiglas

Veiligheidsscherm van Plexiglas

Een blanco Plexiglas-paneel is eenvoudig in te zetten als veiligheidsscherm op een toonbank of kassa. 

In elke vorm of formaat verkrijgbaar

Plexiglas, ook wel bekend als acrylaat, polymethylmethacrylaat of perspex, is lichter, sterker en duurzamer dan standaard dubbel glas. Het materiaal heeft een luxe en chique uitstraling en wordt voorzien van UV-prints. Plexiglas is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en is freesbaar in nagenoeg iedere vorm.

Ons plexiglas is in alle soorten en maten verkrijgbaar, in 3 verschillende diktes (3mm, 5mm en 10mm)
u kunt kiezen uit een ophangsysteem of een paneel dat u kunt neerzetten. Daarnaast kunt u kiezen hoe groot u doorgeefluik moet worden.

Kortom: u krijgt uw plexiglas spatschermen in het gewenste formaat op een manier die het beste bij uw bedrijf past.
Wanneer u contact met ons opneemt maken wij een op maat gemaakt offerte voor u.

 


Scheidingswanden

Creëer afscheidingen tussen werkplekken en zorg voor bescherming op plekken waar mensen toch iets dichter bij elkaar komen.

Ondernemen op 1,5 meter afstand

Ondernemers in alle sectoren bereiden zich voor op de 1,5 meter-economie. Met heldere communicatietools en de juiste beschermingsmiddelen zorg jij dat jouw klant binnenkort weer veilig aan de slag kan. Daarbij bied jij iets extra’s: oplossingen voor de lange termijn die passen in het interieur en de huisstijl van jouw klant

Textielframes: wissel gemakkelijk van boodschap

Kies voor dekostof wanneer je volledige privacy wilt realiseren, of ga voor de transparante SmartTex divider als je een open uitstraling wilt behouden. Dankzij het slimme opspansysteem kun je eindeloos van look veranderen.

AcousticPro dividers: voor een hoge geluidsabsorptie

Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus (deskdivider). Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt. Niet alleen functioneel dus, maar ook nog eens bevorderend voor de productiviteit. Je bent extra onderscheidend met een gepersonaliseerde print aan beide zijden.

Bestel uw scheidingswand met of zonder print.
Wij maken Uw scheidingswanden op maat en naar uw wens. 
Wanneer u contact met ons op neemt maken wij graag een op maat gemaakte offerte voor u.


'Houd afstand' vloertape

Een veilige werkomgeving is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor je klanten, maar ook zeker voor jou en je medewerkers. Met deze houd afstand tape houd je iedereen binnen je zaak op een veilige afstand van elkaar zodat jij met een gerust hart je deuren open kan houden. En: het ontwerp hebben wij vast voor je geregeld, zodat je meteen met deze tape aan de slag kunt. Bestel je houd afstand tape vandaag nog.

 • Afmetingen per rol: 50 mm x 66 m
 • Materiaal: PVC
 • Geen ontwerp nodig

 


Corona vloer - en raam stickers

Een veilige werkomgeving is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor je klanten, maar ook zeker voor jou en je medewerkers. Met deze vloer- en raam stickers houd je iedereen binnen je zaak op een veilige afstand van elkaar zodat jij met een gerust hart je deuren open kan houden. En: het ontwerp hebben wij vast voor je geregeld, zodat je meteen met deze tape aan de slag kunt. Bestel je stickers vandaag nog.

 • In ieder gewenst formaat.
 • Geen ontwerp nodig, maar wij kunnen ze voor u personaliseren.


Corona Poster

De overheid heeft niet-medische mondkapjes voor iedereen vanaf 13 jaar in openbare ruimtes verplicht en de 1,5 meter regels is een pré. Het is belangrijk dat jouw klant hierover communiceert. Bijvoorbeeld bij de ingang van een winkel, restaurant of kantoor. Zo zijn de regels duidelijk voor alle klanten, bezoekers of medewerkers en voorkom je onnodige verwarring.

Onze posters zijn in ieder formaat te verkrijgen. Gepersonaliseerde poster (of flyer) nodig? Neem contact met ons op.