Vlaggen

Beachvlag

Onze beachvlaggen staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Ze zijn eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Keuze uit verschillende formaten

  • small
  • medium
  • large

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op.


Baniervlag

Een baniervlag maakt elk bedrijf, merk of evenement zichtbaar! Een baniervlag is een staande vlag, met een groot oppervlakte om een boodschap uit te dragen. Daarmee is het een effectieve manier om aandacht te trekken.

Stel jouw baniervlaggen zelf samen en kies daarbij uit maar liefst vijf formaten, van 100 x 200 cm tot 100 x 400 cm. Heeft de baniervlag toch net niet het gewenste formaat?

Neem dan contact met ons op.


gevelvlag

Met een gevelvlag aan een bedrijfsruimte of een winkelgevel val je op. Een snelle en voordelige manier om aandacht te trekken: de vlag is op afstand al zichtbaar, vooral met een creatief ontwerp en een opvallende kleur.

Een gevelvlag is een rechthoekige vlag, verkrijgbaar in vier verschillende formaten. Je bepaalt zelf of je deze afwerking aan de linker- of de rechterzijde van de gevelvlag wilt hebben.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op.


Kioskvlag

Een kioskvlag, ook wel ijscovlag of driehoeksvlag genoemd, trekt de aandacht.

de bedrukking schijnt niet door, hierdoor  is jouw bedrijf altijd van alle kanten zichtbaar.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op.


Vraag een vlag aan, en ontvang binnenkort een offerte.

Het is mogelijk dat wij u benaderen voor meer informatie, uiteraard krijgt u altijd een proefdruk toegestuurd. Pas na akkoord gaat het voor u in productie!


*Helaas kunnen wij de vlaggen niet verkopen in de webshop omdat deze producten gepersonaliseerd worden.

Wij maken, na akkoord van de offerte, een ontwerp naar uw wens.«