Voorkom Corona assortiment


Mondkapjes

€ 67,25

Mondkapjes

€ 67,25

Geef jezelf en de mensen om je heen een veilig gevoel met het dragen van een stoffen mondkapje. Met onze bedrukte mondkapjes verminder je de luchttoevoer tijdens het praten, hoesten of niezen in openbare ruimtes en is het aanraken van je neus en mond niet mogelijk. Hierdoor verkleinen we mogelijk samen de kans op het verspreiden van virussen. Zo’n mondkapje met logo moet natuurlijk comfortabel aanvoelen. Daarom zijn onze polyester mondkapjes gecertificeerd volgens de OEKO-TEX® 100-norm zodat je ze langdurig en comfortabel op de huid kunt dragen.

  • Te bedrukken aan de zijkanten
  • Vanaf 50 stuks (€3,30 p/st)
  • One size fits all
  • OEKO-TEX® 100-gecertificeerd
  • Wasmachinebestendig (tot 60 graden)

LET OP! Onze stoffen mondkapjes zijn geen medische mondkapjes en bieden niet dezelfde bescherming. We raden daarom aan deze bedrukte mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het winkelen.


Materiaal: Bleuback.
Papier met een blauwe achterkant voor een perfecte weergave op plakzuilen en billboards. De blauwe achterzijde zorgt ervoor dat dit papier minder doorschijnt. Door de ruwe achterzijde plak je het makkelijker op bijvoorbeeld een plakzuil.

Gewicht: 115g/m2

Bedrukking: Enkelzijdig full color

Keuze uit 3 kleuren.

Voor andere formaten en/of andere bedrukking kunt u altijd contact met ons opnemen.
Als U het kunt bedenken kunnen wij het maken.

Afstandtape

€ 36,69

Afstandtape

€ 36,69

Een veilige werkomgeving is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor je klanten, maar ook zeker voor jou en je medewerkers. Met deze houd afstand vloertape houd je iedereen binnen je zaak op een veilige afstand van elkaar zodat jij met een gerust hart je deuren open kan houden. En: het ontwerp hebben wij vast voor je geregeld, zodat je meteen met deze tape aan de slag kunt. Bestel je rollen vandaag nog en ontvang jouw houd afstand vloertape binnen drie werkdagen.

  • Afmetingen per rol: 50 mm x 66 m
  • Materiaal: PVC
  • Geen ontwerp nodig

Het zachte, high-quality materiaal dat we gebruiken voor het shirt, zit altijd comfortabel.

Keuze uit 4 kleuren.

Voor andere formaten en/of andere bedrukking kunt u altijd contact met ons opnemen.
Als U het kunt bedenken kunnen wij het maken.